Nederlands
Valuta:
 

Verzenden & RetourenTerugkeer Beleid

• We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling beleid & return, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. En zorg ervoor dat alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

• Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u ophalen in www.grasschoppers.nl En als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderhevig aan een aantal restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

• Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

• Alle geretourneerde goederen dienen aan het afleveradres dat we u e-mail worden verzonden.

Uitwisselingen

• Wij bieden uitwisselingen voor een andere kleur of grootte in slechts 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum accepteren. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en men zal je helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling * (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

• Neem contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

• Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Bovendien, Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

• Vriendelijk Notice: Gelieve zorgvuldig te selecteren uw product en grootte. Wilt u de goederen te retourneren omdat je onzorgvuldig fout, dan moet je het heen en weer vracht te betalen.

Bestel Annulering

• Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. zal oplopen annuleringskosten, dat is een deel van het totale orderbedrag. Want dat we alle bestellingen na het plaatsen van bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 6-8 uur, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke point.Cancellation aanvragen nadat de bestelling is verzonden in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer zal worden behandeld.

Vriendelijk Notice

Als u uw 10-cijferig volgnummer niet heeft ontvangen binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mailserver hebben het gezien als spam. In dit geval, neem dan contact met ons op voor hulp bij bestellingen volgen.

Terug